Een feestje voor de smaakpapillen
Een feestje voor de smaakpapillen

Javaanse catering laat u verzorgen door
de Javaanse Proeverij

Javaanse catering laat u verzorgen door
de Javaanse Proeverij

De Javaanse Proeverij

Javaanse catering

Indische rijsttafel

Proef de intense smaken van het Verre Oosten met de catering van de Javaanse Proeverij. Iets te vieren met vrienden of familie, of met uw collega’s? Als u ons inschakelt, waant u zich een hele avond in Azië met onze gerechten. Ga voor Oosters smullen zonder soesa met de heerlijkheden van de Javaanse Proeverij.

 

Indische rijsttafels en satéproeverijen in de wijde omgeving van Voorschoten

Wij bereiden inmiddels al meer dan 12,5 jaar de lekkerste authentieke Indonesische gerechten voor Hollandse monden, dus niet te pedis (heet) gekruid. Bij de Javaanse Proeverij vindt u geen smaakversterkers, zoals ve-tsin. Wij werken alleen met verse producten en verse kruiden. Houdt u wel van wat extra pit? Voor de liefhebbers is er onze zelfgemaakte Sambal Badjak.

Een paar kleine hapjes voor bij de borrel, of een complete maaltijd? De Javaanse Proeverij kookt precies wat u wilt, van 10 tot wel 130 personen. Natuurlijk bezorgen we uw bestelling warm en zetten we deze klaar in de meegeleverde chafing dishesAlle gerechten blijven hierin nog zeker 2 uur warm. 

Als extra service helpen wij met het uitserveren van het eerste bordje voor uw gasten. Daarbij geven we uitleg over de gerechten. Het uitserveren en de uitleg zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Laat de Javaanse catering van uw feest met een gerust hart aan ons over. U heeft er zo geen omkijken naar en kunt zelf volop meegenieten.

Heeft u al trek gekregen? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u zo vroeg mogelijk een datum vast te leggen. Neem voor een vrijblijvende offerte of reservering contact met ons op.

Indonesische hapjes
Indische catering, bedrijfscatering

Meer dan alleen lekker eten

Dat wij verrukkelijke Indische specialiteiten leveren is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kunt u bij de Javaanse Proeverij tegen een kleine meerprijs uitgebreide extra services afnemen om het feest compleet te maken:

  • Bijpassende tafelkleden
  • Servies en bestek
  • Glazen
  • (Bijpassende) dranken

Helemaal geen omkijken meer hebben naar de planning van uw evenement? De Javaanse Proeverij kan ook van begin tot eind de organisatie op zich nemen.